Voedingscoaching op maat              

 Gezond eten met gezond verstand!

De praktijk

Wie ben ik?

Mijn naam is Alexandra en ik ben afgestudeerd voedingskundige. Al mijn hele leven ben ik gek op eten. Eten staat voor mij voor gezelligheid, familiegevoel. Maar ook op de slechte momenten biedt eten troost. Ook ik ken de periodes van geen maat houden, ongezond eten en overgewicht.

De laatste 20 jaar is eten ook mijn beroep. Eerst alleen als banketbakker en chocolatier, de laatste 3 jaar ook als voedingskundige. Je zou kunnen zeggen dat ik alles weet van minder gezonde voeding. 

Door een ongeluk ga ik al 10 jaar als chronisch pijnpatiënt door het leven. Gezonde voeding en voldoende beweging is daarbij steeds belangrijker voor mij geworden. Gezonde voeding geeft mij de benodigde energie die ik zo hard nodig heb. Het helpt je goed voelen en ook mentaal geeft het je een boost als je lekker in je vel zit. Daarom heb ik het mijn missie gemaakt om jou je ook zo te laten voelen en heb ik van gezonde voeding mijn beroep gemaakt om meer mensen te kunnen helpen. 

Mijn doel is je te helpen je gezonder, vitaler en energieker te voelen zonder een dieet of andere superfoods. Je te leren gezond te eten, met gezond verstand.