Voedingscoaching op maat              

 Gezond eten met gezond verstand!

Welkom

Welkom bij Maarii Health, praktijk voor voedingscoaching op maat. 

Door eten je goed voelen. Niet schuldig. Dat is wat we allemaal willen en zoeken. Het liefst willen we dan ook lekker eten en niet alleen rauwkost als een konijntje. Goed voor je lichaam zorgen is erg belangrijk, het is tenslotte je kostbaarste bezit en je moet er je leven lang mee doen.  Dat je bewust bent van wat je eet. Dat je naar je lichaam leert luisteren, stopt als je genoeg hebt en niet doorgaat omdat het zo lekker is of dat je denkt dat het moet.

Gezond eten met gezond verstand. 

Volgens de 80/20 regel. 80% gezond en 20% wat je zelf wilt.

Twijfel je of je wel gezond eet, wil je meer weten over gezonde voeding of wil je afvallen, eet je onregelmatig, slaap je slecht of heb je last van een hoge bloeddruk of van andere symptomen. Aarzel dan niet langer en doe er iets aan. Je gezondheid is tenslotte een kostbaar iets. 

Je kunt bij mij terecht voor een eenmalig voedingsadvies maar ook voor een begeleidingstraject van enkele weken of maanden zowel persoonlijk als  online.

Op deze website vind je meer informatie over wie ik ben en wat ik doe. Verder vind je informatie over mijn werkwijze, tarieven en contactgegevens. Tevens is er de mogelijkheid om meer informatie te vragen.