Voedingscoaching op maat              

 Gezond eten met gezond verstand!

Werkwijze


Kennismaking

Persoonlijk of telefonisch. Tijdens het kennismakingsgesprek vraag ik je gedurende een week een eet dagboek bij te houden. Dit dagboek is bedoeld om mij een inzicht te geven van wat, wanneer en hoeveel je eet en drinkt. Je noteert elke dag wat, wanneer en hoeveel je eet. Verder vraag ik je een vragenlijst in te vullen over je gezondheid en leefwijze. Hoe eerlijker je dit allemaal invult des te beter kan ik je helpen. Deze formulieren stuur je terug naar mij en als ik ze ontvangen heb neem ik contact op om een afspraak in te plannen.

Intakegesprek

  • We bespreken je ingevulde eet dagboek en  vragenlijst
  • We meten je tailleomvang en wegen je, tenzij je voor een online traject gekozen hebt,
  • Je krijgt direct een eerste richtlijn mee voor je nieuwe eetpatroon


Eenmalig voedingsadvies

Tijdens het kennismakingsgesprek vraag ik je gedurende een week een eet dagboek bij te houden. Dit dagboek is bedoeld om mij een inzicht te geven van wat, wanneer en hoeveel je eet en drinkt. Je noteert elke dag wat, wanneer en hoeveel je eet. Verder vraag ik je een vragenlijst in te vullen over je gezondheid en leefwijze. Hoe eerlijker je dit allemaal invult des te beter kan ik je helpen. Deze formulieren stuur je terug naar mij en als ik ze ontvangen heb neem ik contact op om een afspraak in te plannen.

Tijdens deze afspraak nemen we ingevulde gegevens door en krijgt je van mij een eenmalig voedingsadvies op schrift. Teven kun je dan nog de vragen stellen die je op dat moment hebt. Als je wilt kunnen we na ongeveer 4 weken nog een keer contact hebben per mail of skype om te kijken hoe het gaat. 

 

Waarom kiezen voor voedingscoaching op maat:

  • Persoonlijke coaching op maat dus geen vaststaand programma, ieder persoon is anders
  • Een verantwoord eet- en leefpatroon volgens de richtlijnen van het voedingscentrum.
  • Je ontvangt actuele informatie, adviezen en recepten.
  • Ik zal je zoveel mogelijk steunen en stimuleren.
  • Het bijbrengen van kennis en inzicht over gezonde voeding en gezondheid.
  • Maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 16 uur en 20 uur voor eventuele vragen (uitgezonderd feestdagen). Op andere momenten kun je altijd vragen stellen per mail. Deze zal ik zo spoedig mogelijk beantwoorden.